Baby

Baby pig :)

mys

nu ska jag hoppa ner i mina nya myssockar och slå på nån film :) sjukt mysiga!

-

 
People ask me how it's so hard to trust others, the real question is why it's so hard for people to tell the truth
 

hoho

Känns som vi köpt upp hela birsta ungefär, drygt att packa upp haha, en är nöjd för ett bra tag framöver, alldeles för mycke folk där alltså

 
 

Middag

Middag på ikeaa

headphoneez

Birsta

är i birsta med mamma och stig, köpte nya hörlurar nyss, aas skönt :) valde mellan dom jag hade och ett par nya som hade kommit in, blev dom istället! Skönare ljud

 

Frullle

Lite frulle innan jag knatar ner mot gymmet, blir ett väldigt kort pass idag, vill bara dit och känna lite hur kroppen känns efter veckan :) sen tänkte jag kolla om det finns nått på stan

<3

Fatta hur skönt de skulle va o se ut såhär?? hahah mitt liv hade varit completed :D älskar gubben, största smilet varje gång jag kollar på bilden

lillen

Baby boy :)

18.54

 
 
Fystusan vad söt bosse vaaa, jag dör! ska lägga upp en bild på honom snart :) just nu gör jag inte mycke alls, har plockat ihop lite här och nu sitter jag o väntar på freddan=) hoppas ni får en trevlig kvällförövrigt, vad ni nu väljer att göra :)

tråk

Ingen här i min grupp idag så har inte så mycke att göra tills vi slutar...trååk haha:)

Paj

Mina hörlurar har pajat...skit kvalité men förväntat, så måste köpa nya inom väldigt snar framtid, får se när man åker till Sundsvall eller om man beställer kanske

Sista lektionen

Sista lektionen nuu äntligen! sen ska jag hem och träffa Bosse och gå över till jocke och freddan :)

NO

Redovisning och mellis på Non ;)

Fredag

Igår var jag med fredrik och bara tog det lugnt, idag är det vilodag och ännu mer mys, har inget jag behöver göra i helgen förutom att tvätta möjligtvis, känns riktigt bra :) har börjat gilla lugna helger. Nu ska jag gå mot skolan och svänga förbi coop för att köpa frulle :)

in your face

 
If someone tries to bring you down, just smile and say - thank god i never have to know you.
 

Bosse

Lillfrallan Bosse :) dör hur söt han är, imorgon får jag träffa han!

Sometimes you just feel tired,
Feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength


And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up

And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face.

And when people put me on a list cause they don't know me does not offend me.

That's why you see me walk around like nothing's bothering me.

torsdag

Godmorgon! Upp o hoppa och gå ner mot gymmet. Har gymmat alla dagar den här veckan så i helgen blir det vils och mysning på hög nivå :)

Vitaminer

I med massa vitaminer innan läggdags, så man håller sig frisk ( ska inte sova än ) men uppdaterar Inge mer ikväll, så ni får ha en fortsatt trevlig ikväll :)

plugg

 
begraver mig i plugg till bonde söker fru

Bosse

jag har blivit gudmor åt världens sötaste Bosse :)

School

~

godmorgon

 
Godmorgon, upp o hoppa :)

21.24

 
Ser ni, ordning o reda ;)
 

tisdag

 
pw/löptuur sen X- Factor

världens bästa mamma

 
Dom två sista grejorna ska jag ha på toan =) fick även vinglas och en fin rymlig väska.

hemma

 
Har nyss kommit hem från skolan, och nu ska jag röja upp här, alla kläder ligger kors tvärs och sen ska mamma hämta upp mig=)

softare

Softar appe

Hilarious

haha

hahah älskar när kameran knäpper av sig själv

hihi

-

BAAM

gym

 
Godmorgon, dags att gå mot gymmet då=)

löpning

 
åh vilken skön tur det vart, bara känna luften i lungorna och rensa tankarna lite :)

tvättar

är ett jäkla rännande, håller på att tvätta, tog sjukt lång tid att tvätta den, 2 tim... och nu har jag stoppat in den i torktumlaren som jag inte vet riktigt när den blir klar... haha

~


special

 

sunny day

Vila i frid

Minnen för en tjej som heter sandra som dog i helgen, usch hemskt..

Godmorgon

Vaknade 10 i 6 klev upp och drack en proteinis och tog lite vitaminer sen gick jag ner mot gymmet som visade sig att de ändrat tider att öppna kl 8 på måndagar men jag var så jäkla pigg så vart en pw istället på omkring 6,5 km glömde slå igång programmet men 1 h 30 min var jag ute.

one lovely day

Fick två tavlor och massa mat av mamma, sen hämtade vi massa kläder hemma, har ju det jag gör ikväll kan jag säga;D sen hittade jag även min kamera laddare till den blå kameran som har varit borta i ett år typ, haha kanske jag som är för dålig på att leta. men nu blir det finare bilder här, ska försöka ha med mig den ofta=)
 

helgen

Såå nu har jag lite tid över, fredrik kom hit i torsdags och hjälpte mig fixa internet som jag inte kunde fixa själv haha, fick dock inte igång det förns i fredags då vi upptäckte att det var rätt enkelt endå, men skönt att inte behöva använda internet genom mobilen, aja sen dess har vi gjort lite av det ena och det andra ;D i fredags kom vi på att vi skulle baka bullar dom vart sjukt goda, kom på ett eget recept haha^^, sen tog vi det lugnt resten av dagarna bara =) nu ska snart mamma hämta upp mig sen åker vi och kollar vad jag vill ha ur den andra lägenheten :) uppdaterar senare.
 

'

Bilder sen helgen kommer imorgon, kommer inte hinna uppdatera nått idag :)
 

hahah, true shiet

thursday

 
Klev upp kl 6, svepte lite amino och en protte drink sen vandrade jag ut på en pw, nu har jag precis kommit hem duschat och nu käkas de frulle i soffan under täcket, mysmys=)
 

pw

 
Tog en pw, och svängde förbi hemma i huset på samma gång, hade fått paket med skärmskydd och en plånbok/skal till mobilen, väldigt välbehövligt, nu kan jag ha allt med mig utan att slarva bort allt som jag vanligtvis gör ;) nu blir det dusch, fika och bönderna.

Drama

tyst

morrn

Några bilder sen imorse :)



gym

vaknade klockan 5 rätt vaken, så jag bestämde mig för att kliva upp o he på tvn, sen käka frulle och gå till gymmet som öppnar kl 6.30,världens bästa frulle innan gym, så jävla gott! jag undrar dock om nån gymmar den där tiden? annars kanske jag är ensam, de vore ju nice :)
 


natti

 
nää hörrni, nu ska jag hoppa in i duschen och krypa ner i sängen, vi hörs imorn : )

food

 
ja... tack mamma=) nu har jag mat för säkert ett år, när tusan ska jag kunna äta upp allt de här haha, men du är söt endå
 

våfflor



 
Mamma kom med lite saker, sötis! sen fick jag ett våffeljärn av momma, så nu får ni komma över på lite våfflor ;)
 

fika

bjuppar familjen på fika :)
 


gym



 
@ the gym :)

haha

*

Sunshine *

Mami ❤

När jag kom hem från skolan igår så hängde det här på dörren, min mamma är världens bästa ❤ :) ikväll kommer hon hit och ska fixa min boxer så jag får fler kanaler, lite less på att kolla på 4an och 6an nu haha. Inatt sov jag hur bra som helst, vaknade inte upp nånting, så idag är jag pigg, blir gymmet efter skolan sen hem och mysa ner mig i soffan!

¨




 
haha, nu glider jag iväg too school, uppdaterar då :)

thuesday

Godmorrrrning! linda har nyss gått hem och jag softar lite vid datorn med frulle osv, ska snart börja gå mot skolan=)
 




pw

 
PW innan linda kommer och sover hos mig : )

missu

har precis kommit hem till mamma, ska hämta lite saker osv käka lite mat, sen drar jag till gymmet


 
Saknar diiig!! kom hem

kapellet

Sötisarna gifter sig i kapellet, aaaw :)

love it

Lovely people with their dogs : )

Regn

Tog ballongjackan idag i regnvädret, tog tid hur länge det tar att gå till skolan, ungefär 18-20 min om jag går i skön takt, lite drygt på vintern kanske men det klarar jag.
Juste hade sjukt svårt att somna inatt, hörde massa konstiga ljud och vaknade upp i massa konstiga drömmar som jag tror är minnen som sitter kvar i lägenheten. För er som inte vet så bor jag i lägenheten från en kille som hette Dennis som dog i lägenheten för ungefär 2 månader sedan. Får se om jag får se han nångång om han är kvar där, jag som brukar se o höra massa annat, är tydligen mottaglig för sånt.

Monday

Godmorgon! Nu har jag precis kommit till skolan, så här ser jag ut idag iaf, började regna precis innan jag skulle gå till skolan så det blev paraply och hela trudilutten, vi hörs senare för nu börjar vi :)

-

Beeck - i stormens öga, :)

bilder







Såå, lite bilder :)


beck




 
Nu är jag snaaart klar med lägenheten, känns as skönt! :D ikväll vet jag inte vad som händer, såg att beck gick kl 9 iaf, den lär jag ju se, ska försöka knäppa lite kort på resten nu, så håll utkik :)
 

Såå

Nu är jag nästan helt inflyttad, ska lägga upp bilder här så fort jag får tid internet på mobilen är så sjukt segt och orkar inte sitta vid datorn, men det kommer, trivs så sjuukt bra här, kunde inte ha fått det bättre.

Nu har jag precis kommit in från en pw och kollat runt i området lite :)

Flytt

Frukost på tempo innan flytten börjar! :)

 Idag fick jag nycklarna till lägenheten så jag o F var dit och plockade in lite grejer och sånt, imorn kl 10 börjar vi flytta in :) ligger och kollar på bonde sökerr fru och käkar chips, dom är så gulliga bönderna

Tandläkarn

Gick ifrån linda vid 9 tiden nån gång sen kom fredrik och sov hos mig.
Nu har jag precis kommit till skolan, ska till tandläkaren vid 10.15, sen vet jag inte vad som händer, tillbaka till skolan iaf :) imorn flyttar jag in! wiiie

Myser hos Linda och kollar på lite dokumentärer :) kan nästan inte fatta hur nära vi kommer bo varan, kommer flytta in två hus från linda och ett hus ifrån fredrik, sköönt

Hihi

De var ett skoj med prillan såg kul ut haha

School

Snabb bild innan jag drar iväg till skolan med prillan i, upp o hoppa!

svart

Gick ner och köpte hårfärg tidigare så kröp ner i onepiecen och färgade på det, förstår verkligen inte hur färgen kan gå bort så snabbt, måste vara jag som är sämst på att färga lr så är färgen dålig bara, får hoppas på det sista. Blir svart som vanligt! är alldeles för trött för att orka göra något ikväll så det blir att hoppa isäng tidigt som resten av kvällarna. :)

sakna

 
Saknar sommaren lite extra när jag ser den här bilden, värmen var ju helt borta men några fina kvällar blev det :)
 

mys



Hyresvärden ringde idag och jag får flytta in på fredag! så nu har vi shoppat maaassa grejer till lägenheten, kommer bli skit mysigt där=)
tänk att ha rummet ovan, fan vad mys!

haha

 
dags att rusa iväg till skolan;)

Godmodgon

Vaknade exakt samma tid som igår så har legat och dragit mig, ska kliva upp 15 över annars blir det alldeles för tidigt, borde kila ner på Ica lr coop och köpa nått gott till skolan idag känner jag :) aja hörs snaart, och idag kommer freddan hem :)

clothes



Så ser jag ut idag, nu ska jag traska bort och hämta min nyckel, lateeers
 

Perspektiv

Vi har fått en uppgift på perspektiv och våran grupp har valt ämnet missbruk och kommit på sjukt bra grejer vi ska göra, vi ska spela in en film då jag och appe är huvudpersonerna och så ska vi kolla hur alkoholen förändrar ens tal och hur man beter sig, kommer bli sjukt kul då jag knappt tål nånting och appe tål mycke, kommer förmodligen lägga upp filmen här sedan så ni får se ;)

positive

 

•godmorgon

nu är jag vaken, men ska ligga kvar ett tag och lyssna på musik :) godmorgon på er!

natti

Såg på spårlöst hos linda med hon och mia, helt sjukt att få se sannas mamma! även om jag hade fått sett videos från när hon var där och hennes mamma innan var det helt annat att få se allt på tv, bra för sanna att få se hur hon bott och sånt, började grina när hon fick träffa henne fick rysningar i hela kroppen, så coolt.
 
Nu ska jag hoppa i säng då väckarn ringer vid 7=) Så godnatt på er.

*

 
Åker med frugan:)

-

hahah! Skön

Fruit

Linda gjorde fruktdrinkar åt oss :) mumms

Food

tjao tjao




Ligger i soffan hos linda och kollar på ett outsiderprogram, dock ropar hon på mig nu så ska kila iväg in i köket och göra henne sällskap när hon gör mat :)
 
dåliga bilder men ligger i mörkret

Glöm inte

Har glömt att skriva här att en av mina bästa kompisar är med på spårlöst ikväll! så kl 9 på KANAL 7, KOLLA!
kom ihåg när jag alltid sa " sanna när vi gått ut skolan måste vi söka upp dina föreldrar " dock tog vi det aldrig så seriöst, men hon gjorde det och det kommer va med på spårlöst ikväll, helt otroligt :)
 
http://www.tv4.se/sp%C3%A5rl%C3%B6st/avsnitt/avsnitt-3-147988
 




 

hoho



hoho! har varit vaken sjukt länge nu, gick och la mig kl halv 10 igår, så vaknade kl 7 imorse svinpigg,sedan dess har jag dock inte gjort mycke, legat i sängen och kollat på serier och väntar på att linda ska vakna, hon bad mig att jag skulle väcka henne idag, men jag låter hon sova tills hon vaknar istället, vad vi ska göra vet jag intee, men det visar sig=)

lördag




har varit sjuukt skönt att bara va hemma hela dagen idag, har hjälp mamma att tapetsera så gott jag kunde, det vart riktigt bra faktiskt, ska ta en bild så ni får se sedan, nu tänkte jag ta en prommis runt stan, är redan trött, så blir en tidig kväll=)

 
 

keps





 
Får sån sjukt inspiration från den här superfina tjejen! sjukt snyggt med keps på tjejer, funderar faktiskt på att köpa mig en eller 2
 
Kanske de på bilden, ju mer färg desto bättre!



dokumentärer

Sitter och kollar på massa dokumentärer om olika saker, sjukt intressant. någon som har nån bra att tipsa om? :)

ändrade planer

haha som ni märkte igår vart de ingen myskväll utan kvällen började med att jag gick till appe vid halv 9, där det bara var killar, kl 23 ungefär kom maria och pernilla dit, och ungefär vid 12 gick jag hem, kännde att det inte var värt att gå på krogen :) idag vet jag inte riktigt vad som händer, trött i kroppen iallafall så en myskväll skulle inte sitta helt fel

parteey

~

 
 

myskväll

 
Kom hem från skolan för nån timma sen, sen dess har jag inte gjort mycket, smidigt planer inför kvällen, trodde till en början att det skulle bli utgång, men finns för dåligt med val för kvällen så istället blir det myskväll hos linda=)
 

Love

Två bilder från i tisdags när vi käkade :)

natti

tar på krafterna att ha rutiner igen, så nu blir det sängen och uppstigning kl halv åtta, (hörs) imörn

läxa

Kom på att vi hade fått en läxa idag på No lektionen, så varför inte göra den på en gång då? Första gången jag gör en läxa samma dag som jag fått den. stolt över mig själv haha. Är redan trött så blir att gå och lägga sig tidigt ikväll, orkar inte göra nått annat, skönt de oxå ibland :)


 
Bild från förra sommaren, då vart man ju brun iallafall.
 

¨

 
shooooooho :) har precis kommit hem från skolan, nu blir det käk sen vet jag inte riktigt vad som händer, tror jag ska ta mig en sväng till gymmet iallafall =)

Skolilol

@school

 

flummis



 
LR kände att jag hade tillräckligt med tid att flumma i camen när jag käkade frullen i morgonrocken, så varsegod;) hahah

Godmorgon

 
 
Gick till F vid 6 tiden, eftersom vi hade tänkt gå på bio, men ändrade planer och vi ut och käkade istället,mys:) sen gick vi hem och kollade på film, somnade dock inte förren halv sex imorse, men är konstigt nog inte trött alls. Har precis kommit hem och just nu sitter jag och äter frulle innan skolan som börjar 9. Hörs

favorite

 
Y u or M y Favorite
 

Puss

Pussiluss på födelsedagsbarnet som fyller 19 år! ❤ :)

wiiie

han som har lägenheten ringde och sa att dom hade flyttat ur alla saker ur lägenheten, så vi åkte och kollade på den, och så fort han får nycklarna så får jag flytta in, så det blir ännu tidigare än väntat, blir nog i veckan jag får flytta in=)
 



lägenheten är inte städad ännu heller, så det kan bara bli bättre ;)
Nu måste jag börja packaaaa!


måndag

Har inte varit hemma på hela helgen så har inte orkat skriva nått, men bilder och annat kommer sedan :)

Keep my name, out your mouth
Until you got somethin worth talkin bout
Keep your hands, to yourself
Cause I belong to someone else

RSS 2.0